Selecteer een pagina

ACTUEEL

Op deze pagina treft u de nieuwste ontwikkelingen en acties aan.

VASTE PRIJS GARANTIE!

ACTIE!

Classs actie days! Voor maar €65,00 (enkele reis) naar Amsterdam vanuit Hoorn en Koggenland 1-4 personen. Gebruik actie code: CT-202107

Reserveren voor deze actie kan telefonisch of via WhatsApp en via onze e-mail.

Luchthaven vervoer

Een taxi naar Schiphol of een andere luchthaven is bij Classs Taxi mogelijk. Wij maken het onze reizigers gemakkelijk en natuurlijk betaalbaar! Uw reist in een luxe en comfortabele Toyota Camry met veel beenruimte. Tegen een vast tarief. Zo komt u niet voor verassingen te staan op uw bestemming met hoge kosten. U weet dus altijd wat u van tevoren gaat betalen. Zo begint uw reis goed! Betaal nooit teveel bij Classs Taxi.

Wij vinden veiligheid voor onze reizigers erg belangrijk! Daarom hebben wij in onze taxi een snelheidssysteem meting. Dit wil zeggen dat wij ons altijd aan de maximum snelheid dienen te houden. Zo komt u veilig aan op uw bestemming. Onze taxi is ook beveiligd met een camera systeem.

Altijd een nette chauffeur in pak en bekwaam. Die graag met u meedenkt naar een oplossing. Zo maken wij het reizen voor onze reizigers gemakkelijk en mogelijk.

Goed om te weten!

Bent u positief getest en moet u naar de test straat? Maar wat als niemand u kan vervoeren? Geen probleem! Classs Taxi heeft namelijk de Corona test straat service voor u. Door onze Corona scherm in de taxi kunnen wij onze passagiers veilig naar de test straat vervoeren. Na elke rit wordt de taxi gestoomd.

Reserveringen dienen 24 uur van tevoren ingediend te worden. Dat kan via onze website of telefonisch.