Selecteer een pagina

TAXI HOORN

Snel een taxi bestellen

taxi hoorn

TAXI HOORN

TAXI ZWAAG

TAXI RISDAM

TAXI BLOKKER

TAXI OOSTERBLOKKER

TAXI HOORN KERSENBOOGERD

TAXI HOORN 80

TAXI HOORN GROOTEWAAL

Taxi Hoorn

Snel een taxi bestellen. Zoekt u ook altijd naar een betrouwbare en betaalbare taxi in Hoorn? Dan hoeft u nu niet verder te zoeken. Taxi Hoorn is namelijk uw taxi in Hoorn e.o. Voor korte en lange ritten! U weet altijd wat u gaat betalen als u online uw taxi reserveert. Maar u kunt ook de chauffeur vragen wat de rit ongeveer gaat kosten. Zo staat u niet voor verassingen. Wij zijn transparant naar onze klanten zo zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid. Bereken hier uw rit.

 

Onze service voor klanten 

Wij bieden onze klanten luxe en comfort tegen een betaalbare tarief. Zo heeft u in de taxi een luxe zachte hoofdkussen zodat u een comfortabele reis kunt doorbrengen. Uw eigen muziek afspelen in de taxi via een bluetooth verbinding. Zo maakt u reizen met de taxi naar eigen. U rijdt in een half elektrische auto (Hybride) de Toyota Camry dat is natuurlijk een goede bijdrage aan het milieu en u ervaart daardoor ook een ontspannen rit door de stille motor. WiFi in de taxi is ook mogelijk. Daarnaast heeft u altijd een schone lekker ruikende taxi en natuurlijk een chauffeur in pak met een verzorgd uiterlijk.

 

Snel een taxi in Hoorn

Wat kost een taxi? Voor een rit binnen Hoorn kunt u uiteraard ook bij Classs Taxi Hoorn terecht. Ritten buiten Hoorn is bij taxi hoorn natuurlijk ook mogelijk. Bent u slecht te been, of is het slecht weer of moet u uw auto ophalen bij de garage. Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze diensten. Wij verlenen u graag onze service. Bestel uw taxi gemakkelijk via de website van Taxi Hoorn.
Uw eigen vaste taxi en chauffeur is natuurlijk ideaal en makkelijk. Zo weet u altijd met wie u mee rijdt.

Schiphol Taxi Hoorn

Mis nooit uw vlucht door onze 24/7 Schiphol service.  Zo begint uw reis natuurlijk zorgeloos. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer klaar zetten en wachten op uw taxi. U wordt 10 minuten voordat uw taxi aankomt gebeld/bericht dat uw taxi er bijna is. U kunt ook uw taxi online live mee volgen, zo weet u wanneer u buiten kunt gaan staan.

Onze chauffeur helpt u met het in en uitladen van uw koffers. Ook bieden wij extra service voor de 65+ reizigers door mee te lopen naar binnen bij de vertrekhal en bij het ophalen op te wachten bij de ”meating point” tegen extra betaling. Zo wordt reizen nog makkelijker.

 

Voor een zakelijke rit van Hoorn naar Schiphol bieden wij onze zakelijke reizigers betaling op rekening en natuurlijk een lekker kopje koffie/thee in de taxi.

 

Veiligheid bij Classs Taxi Hoorn

Veiligheid staat bij Classs Taxi Hoorn erg hoog in het vaandel. Het vervoeren van onze reizigers gebeurt daarom ook met veel verantwoordelijkheid. Daarom is er een veiligheidssysteem geïnstalleerd in de taxi zodat er gelet wordt op snelheid en rijgedrag. Dat zorgt ervoor dat er een nette rijgedrag wordt gehouden en het maximum snelheid niet wordt overschreden. Zo reist u veilig en comfortabel. Ook is de chauffeur vakkundig en professioneel opgeleid en natuurlijk altijd in pak.

 

taxi hoorn

Stappen in Hoorn

Taxi Hoorn staat natuurlijk ook in het weekend voor u klaar. Zo kunt u altijd op ons rekenen dat u veilig en zeker thuis komt na een gezellig avondje stappen. Houd onze website in de gaten voor actuele nieuws op onze ‘actuele nieuws‘ pagina.

U kunt ook vooraf een taxi reserveren op onze website tegen een vaste lage prijs garantie. Zo weet u altijd van tevoren wat u gaat betalen en komt u niet voor verassingen te staan. U kunt dan via de verschillende betaalmogelijkheden op onze website betalen. Dat maakt het gemakkelijker. Zo hoeft u in de taxi niks meer af te rekenen.

Terug naar begin

 

©2018 – ClasssTaxi

Realisatie: IB Reclame

Zakelijk account of privé chauffeur aanvragen

Maak een keuze a.u.b.

Service gericht

Naast de gebruikelijke service gaan wij een stapje verder dan anderen en geven onze klanten de service die ze elders niet krijgen.
Voor al onze klanten hebben wij een flesje water en WIFI ter beschikking tijdens de rit.
Ook kunt u de bestelde taxi live op uw smartphone volgen wanneer deze onderweg is naar uw ophaal locatie.
Als zakelijke klant kunt u bij ons op rekening bestellen!
U kunt bij ons met PayPal betalen!
U kunt bij ons met giropay betalen!
U kunt bij ons met SOFORT betalen!
U kunt bij ons met Bancontact betalen!
U kunt bij ons met uw Mastercard betalen!
U kunt bij ons met American Express betalen!
U kunt bij ons met uw Visa card betalen!
U kunt bij ons na uw rit pinnen!
U kunt bij ons na uw rit contant betalen!
U kunt bij ons met iDEAL Betalen!

Hybrid auto

Door deels electrisch te rijden dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu. U doet dit dus ook wanneer u gebruik maakt van onze taxi. Zo rijdt u met een gerust geweten naar uw bestemming.

Ontspannen zitten tijdens uw reis

Onze taxi beschikt over veel been- en zitruimte. Hierdoor reist u comfortabel en prettig naar uw bestemming. Ook hebben wij een ruime kofferbak voor al uw bagage.